ΥΠΕΡΩΙΟ ΤΟΞΟ

Το υπερώιο τόξο αποτελείται από δύο δακτυλίους, που συγκολλούνται στους άνω γομφίους, και μια συρμάτινη δοκό, που διαμορφώνεται κατά μήκος της υπερώας και συνδέει τους γομφίους. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη διατήρηση της θέσης ή την αμφότερη μετακίνηση (π.χ. εμβάθυνση) των άνω 1ων μόνιμων γομφίων.

ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΤΟΞΟ

Το γλωσσικό τόξο αποτελείται από δύο δακτυλίους, που συγκολλούνται στους κάτω γομφίους, και ένα συρμάτινο τόξο, που διατρέχει την εσωτερική επιφάνεια των κάτω δοντιών και συνδέει τους γομφίους. Χρησιμοποιείται κυρίως για την διατήρηση της θέσης των κάτω 1ων μόνιμων γομφίων.

FASTBACK

FASTBACK

Μια συσκευή μετακίνησης του σώματος γομφίων με μια δύναμη που καθορίζεται από ένα σπιράλ ελατήριο MEMORIA® και μια εξελίκτρα. Δεν απαιτεί τη συνεργασία των ασθενών και διατηρεί ένα άριστο έλεγχο αγκίστρωσης.

FIRST CLASS

FIRST CLASS

Μηχανισμός για την μετατόπιση των πρώτων & δεύτερων γομφίων. Εξοπλισμένο με ένα μεγάλο κουμπί Νance, ένα γλωσσικό ελατήριο νικελίου τιτανίου και το παρειακό ενεργό τμήμα. Η μετακίνηση γίνεται με βάση τη δομή του οδηγού της υπερώας και της παρειακής εξελίκτρας.

CROZAT

CROZAT

Μηχανισμός χειλιών, γλώσσας & δοντιών υψηλής αισθητικής με ελαστική δράση που δίνει τη δυνατότητα για διάνοιξη, περιστροφή, αναστροφή, ενός από τα οδοντικά στοιχεία.

ΠΛΑΚΑ ΕΓΚΑΡΣΙΑΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ & ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗΣ

ΠΛΑΚΑ ΕΓΚΑΡΣΙΑΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ & ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗΣ

Μηχανισμός ταυτόχρονης διάνοιξης της γνάθου & μετατόπισης των πρώτων γομφίων άπω.

ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ CROZAT

ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ CROZAT

Η επίχρυση επιφάνεια εξαλείφει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με αλλεργίες στα μέταλλα.

ΓΡHΓΟΡΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗ

ΓΡHΓΟΡΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗ

Ορθοπεδικός – ορθοδοντικός μηχανισμός που χρησιμοποιείται στον τομέα της ορθογναθολογίας για να επιτύχει την διάνοιξη της βάσης της ραφής των οστών της άνω γνάθου. Το άνοιγμα των δύο μισών οδοντικών τόξων βελτιώνει τις σχέσεις των βασικών οδοντικών οστών και αυξάνει την ικανότητα της ρινικής αναπνοής.

ΒΙΔΑ ΑΡΑΧΝΗ

ΒΙΔΑ ΑΡΑΧΝΗ

Ορθοπεδικός – ορθοδοντικός μηχανισμός που χρησιμοποιείται στον τομέα της ορθογναθολογίας για να επιτύχει τη διάνοιξη ενός μόνο μπροστινού τομέα της άνω γνάθου, διατηρώντας ελάχιστη ή μηδενική διάνοιξη σε επίπεδο γομφίων.

QUAD HELIX

QUAD HELIX

Κατάλληλος μηχανισμός για διάνοιξη, αντιστήριξη, αγκύρωση, περιστροφή, αναστροφή. Μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε αφαιρούμενη έκδοση.

McNAMARA EXPANDER

McNAMARA EXPANDER

Ορθοπεδικός – ορθοδοντικός μηχανισμός που χρησιμοποιείται στον τομέα της ορθογναθολογίας για να επιτύχει τη διάνοιξη της βάσης της ραφής των οστών της άνω γνάθου. Η εικόνα παρουσιάζει την αύξηση της σύγκλισης και εφαρμόζεται με τσιμέντο ή σύνθετα.

NANCE

NANCE

Μηχανισμός κατάλληλος για την πραγματοποίηση μέγιστης αγκύρωσης. Η ειδική κατασκευή επιτρέπει, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, να αφαιρεθεί το πλαστικό Nance μετατρέποντας την μπάρα σε Gosgharian.

HERBST

HERBST

Μηχανισμός ενδεδειγμένος για τη θεραπεία 2ης τάξης, με οπισθογναθική κάτω γνάθο. Χάρη στα διπλευρικάς μπράτσα, διατηρεί μηχανικά την κάτω γνάθο στη θέση που μετακινήθηκε.

PENDULUM

PENDULUM

Μηχανισμός κατάλληλος για την διπλευρική ή μονόπλευρη μετατόπιση των πρώτων & δεύτερων γομφίων μέσω ενεργοποίησης ελατηρίου από τιτάνιο. Αντισταθμίζοντας τα ελατήρια ακόμα και σε διάνοιξη αποφεύγονται παρασιτικές κινήσεις της αντιστήριξης. Υψηλής αισθητικής, δεν απαιτεί τη συνεργασία από τον ασθενή.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

www.ortholab.gr

Φειδιππίδου 31

Αθήνα, 104 38

Τηλ: 210 52 30 152

FAX: 210 52 36 888

info@ortholab.gr